Välkommen in!

Postat av Julia Zeidlitz

Nu är vi äntligen igång!! Så oerhört roligt att få öppna Soft Stop och få möjlighet att träffa alla hantverkssugna pitebor! :)

Jag som driver Soft Stop heter Julia och har haft ett brinnande intresse för stickning och virkning under lång tid, men under pandemin tappade jag all slags rim och reson och började producera plagg på löpande band. Jag är särskilt svag för att testa nya tekniker och föredrar att arbeta med ull i någon form där resultatet blir värmande och mysigt. 

Jag bor i Munksund med min sambo och min son som är drygt ett år gammal. Fördelen med så små barn är att de har väldigt lite att sätta emot när mamma bestämmer att det blir stickade hängselbyxor till dagens outfit. Vi får se hur länge jag kan tvinga min favoritprovdocka in i diverse ulliga kreationer... :) 

Jag hoppas att du får vägarna förbi Soft Stop, din kreativa oas i vardagen. Det finns H Ö G A R med fluffigt garn som väntar på att bli vackra plagg och ting. Väl mött!

Butiken kommer att vara öppen vardagar 12-18 samt lördagar ojämna veckor 10-14. Följ @softstopshop på Instagram för att aldrig missa några nyheter! 


Dela det här inlägget